1. maart 2024 Salut a tous

Daar kwam mijn senior V70 voorbij rijden… Inmiddels na twee jaar 8000 km verder en nu een totaal van 533.000 km. De eigenaar kwam vragen of ik nog een motorkap bedekking voor hem wist. We vonden het beiden warm vandaag en mijn opmerking “zit u lekker koel in de Volvo” ontlokte hem de opmerking ” de clima werkt niet”.
Wij samen kijken en ja moet je wel knopje “aan” zetten en temp regelaar op 20 of 22 en niet helemaal op KKKKoud.

Toen maar nogmaals de hele uitleg gegeven en ontdekte hij nu de betekenis van knopje P dat uitstond, en ja hoor “de stand verwarming” …heb ik die echt? En verrek, de breedstralers kunnen wèl aan. Ga over een paar weken bakje koffie bij deze meneer drinken. 4000 km per jaar, dan doe je nog twintig jaar met de V70…Hij woont 25km verderop.

En die DSTS, waar is die dan voor? Van de winter wilde de volvo niet meer verder toen ik vast zat…….. Kortom een auto-analfabeet die ik nog niet eerder in deze mate ontmoet heb ha ha….o ja die P wat is dat dan…

Verder vroeg die of ik nog een tweedehands motorkap bedekking binnenzijde wist, want die was door de muizen/eekhoorns opgegeten, en hij wist deze in heel France niet te vinden. Ik zal eens Rima raadplegen. Verder even bijgepraat over zijn werk in deze bijzondere tijden, deze meneer is namelijk nog steeds werkzaam als beëdigd vertaler in de talen Engels/Russisch/Frans.

Categorieën: Mijn Volvo-blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *